Om os

Harald Karlsen Rådgivning – virksomhedernes uvildige energirådgiver

 

HVAD LAVER VI?

Harald Karlsen Rådgivning er en uvildig rådgivningsvirksomhed, som rådgiver virksomheder omkring energi- og miljøforhold. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at spare energi og penge. Vores kernekompetence er energirådgivning, der ikke kun ser på teknik, men også brugeradfærd og forbrugsmønstre. Vi har fokus på de hurtige og nemme besparelser.

Vi har kontor i Green Tech Center i Vejle, og befinder os derfor i et grønt udviklingsmiljø med et stærkt netværk af virksomheder, som primært beskæftiger sig med innovative løsninger inden for energi, miljø og klima.

 

HVEM ER VI?

Harald Karlsen
Harald er administrerende direktør og stifter af Harald Karlsen Rådgivning. Han har mere end 20 års erfaring med energi- og miljøeffektivise-ringer fra blandt andet Danfoss og LEGO.

Harald er energisynskonsulent A og B inden for fremstillingsvirksomheder samt teknisk ekspert inden for fremstilling og vejtransport. Han er uddannet civilingeniør i termodynamik og er lead auditor på standarderne for energiledelse og miljøledelse.

 


Keld Wyke

Keld er energirådgiver og har en baggrund som energiteknolog og køletekniker. Han er vores absolutte køleekspert og har stor erfaring med at finde besparelser på  virksomheders køleanlæg.  Derudover har Keld en baggrund som selvstændig it-konsulent.

 

 

 

 

Jacob Spedsbjerg
Jacob er energirådgiver og uddannet energiteknolog. Han har særligt erfaring med rådgivning af de små og mellemstore virksomheder og har udviklet et værktøj til at screene dem. Han har oprindeligt en uddannelse som tømrer og har arbejdet en årrække i dette fag.

 

 

 

 

Simon Andersen
Simon er energirådgiver og uddannet energiteknolog. Han er ved at uddanne sig til energimanager og er i denne forbindelse i praktik ved Harald Karlsen Rådgivning. Simon har desuden arbejdet med energi i Kolding Kommune.