Kurser og sparring

KURSER, SPARRING OG NETVÆRK

Viden og kompetencer – de vigtigste ressourcer i virksomheden

Vi tager udgangspunkt i dit behov og dine problemstillinger. I den forbindelse kortlægger vi gerne det nuværende kompetence niveau og kommer med anbefalinger til hvor de nuværende kompetencer skal styrkes og til uddannelsesplaner for den enkelte medarbejder.

Vi gennemfører et nøje aftalt kursusforløb eller alternativt et sparringsforløb med en enkelte medarbejder eller en gruppe medarbejdere, hvormed udvikling af kompetencer sker mere individuelt og effektivt.

Sparing skal både ses som en støtte og udfordring over et længere og aftalt forløb, der ikke alene giver den enkelte medarbejder bedre kompetencer men også mere perspektiv og andre værktøjer.

Vi er også med til at skabe netværk til andre virksomheder og personer hvorigennem kompetencer og perspektiv forbedres.

 

Kurser

Vi har afholdt en række kurser og foredrag for virksomheder og organisationer omkring Energi- og miljøledelse, medarbejderinvolvering, Energistyring, ESCO / Energy Performance Contracting  (EPC) m.m.  og bl.a. virket som ansvarlig for Danfoss Energy Management Institute (DEMI).

Eksempler på kurser

• Energi og miljøledelse
• Ledelse – Forandringsledelse, Projektledelse og Team Ledelse
• Screening herunder identificering og evaluering af effektiviseringspotentialer
• Lean Energy
• ESCO og EPC kontrakter og projekter
_
_

Hvad siger kunderne?

paul-andreas-jensenPaul Andreas Jensen
Assisting Professor/Adjunkt
Erhvervsakademiet UCL
__
”Harald Karlsen har været gæsteunderviser en dag hos vores energiteknologer, og har imponeret med sin viden og erfaring om energistyring og energiledelse – en svær disciplin som der er stor gevinst ved. Harald har formået at gøre denne disciplin forståelig for de studerende. Han har via sit engagement givet vores studerende stor inspiration og motivation for energistyring og energiledelse.”